rina » Waalaikumsalam Aryssa!mommy aryssa jgn baby blues plak naik keja nnt ye..
Erica Waltmire » I wanted to let you know how pleased I was with my order from American Floral Distributors! http://www.americanfloraldistributors.com/ The flowers were delivered on time, packaged perfectly, and defin
hainey » nak dah keje lagi 2 minggu...malasnyeee nak keje... !!~ Aryssa kensalam sama Fatin...
mawar » you've been tagged
Unc.Pezal » fuh! best siot dye isap jari!!
rina » saya sgt letih bekerja, memikirkan ape yg perlu ditulis dlm tech spec
mawar » jom jumpa...tahun depan
ibu emir » tak de gambar lagi?? i want to see more fatin's pic
rina » aiseymen.. huhu
anasfadilah » i tag u,to do the diaper bag tag
danial17 » dia nk extend checkout time tu, huhu
hainey » tula...this week dah 38 weeks ni tak kuar2 lagi ni...hoohohohoho....
danial17 » 36, jgn risau, lain mak, lain timenye
hainey » rina or azhar...rina deliver fatin haritu week ke berapa 36 or 37 or 38??
danial17 » tenkiu2
Muhammad » tahniah bro!
fidah » eh, lupe... tahniah kepada bapaknye jue... tahniah azhar!!
fidah » hai mama fatin.. sori, cudnt come last sun, kene on-call kt umah.. comeiiinye anak ko.. rasa2nye kening tu cam kening ko jek, rina.. tahniah!!!!!
danial17 » TQ2, takde panjang2, kalo nama 3 4 patah, tp panggail nye sepatah, same gak
idayusof » congrats!
k-mie ensem » pok, namanya fatin je ke? just simple, plain fatin? takde fatin nur emiliya ke apa?
danial17 » masuk labor room 7 pagi, 10 september 2008, doakan kami selamat
Hainey » pejai kasik tau dah warded aritu....dah deliver ke still blum ni?
sarahtebuan » heh makin pegnen makin ligat berjalan jelesnyeee
rina » warded again.*sigh* sgt bosan
baby cute » utk kak mawar takde beli ape2. tp kalau utk aunty mawar ye ada mama ngan ayah beli something
mawar » hehe mommy and daddy sibok sight seeing lately ^_^6 (hoping they got kak mawar some goodies )
mylittleoven » salam singgah..
Rina » huhuh Azwa, aku due seminggu pas raya, around 6 Oct gitu. sila la simpan bahagian duit raya utk anak aku ok!
azwa » hey aku x tau kau dh preggy. comel nye aku tgk kat video tu, congrates ok! bila due ni?
mawar » nak kena gi renew passport gak la camni ^_^6
wallpapersdeco » hi have a nice day
mawar » dah jerit panggil, tapi mungkin korang tak dengar...i was still eating masatu ^_^6
Rina » hahah awatnye tak panggil aku time aku beli air tu..ape la makcik ni
mawar » 2 kali i saw u today, sekali dalam keta masa lalu depan spital, then again kat gerai makan kg baru tu ^_^6
rina » hi dila! hi ella. ok aku buat la tagged ko tu..lama dah tak update blog
makcik_ella » u've been tagged
anasfadilah » jumpe ur blog thru obefiend...jaga ur lil bundle of joy ok!take care!
k-mie ensem » what sentence? *acting innocent*
Effi_Weiland » siut kimi.. tergelak aku baca statement ngko.. hantu sungguh! LOL
mawar » finally an update, a great news lak tu
rina » la ko tak tau lg ke kmie, aku mmg update blog every 3 or 4 months . azhar plak every half a year, takpon setahun sekali.hehe
k-mie ensem » kalau blog org lain tu dah tahap bersawang, blog ko ni dah tahap org buat tempat membuang sisa toksik secara haram pun. azhar nyer tu dah sampai tahap tapak pelupusan sisa nuklear.
Rina » will update the blog soon with the news
rina » malasnye nak update
ayuni » kak rina cepat apdet! hehe
zeke » hi
zeke » hi
zeke » KGL19
dana » yay
mawar » salam lebaran
harni » slamat ari raye to both of u
mawar » hey hey selamat couple forever and selamat puasa =)
rina » aku rasa gigi bongsu aku mmg takkan tumbuh la mawar..kesian korang yg rasa sakit2 nih
rina » spt biasa namo..kalau boleh mandi pon nak sebulan sekali
mawar » aku nyer gigi bongsu belah kanan lak tengah tumbuh....adoiiii
namo » update sebulan skali?
along » hehe. ur turn will come
rina » Insya Allah kak along selamat melangkah ke alam ibu to u!
along » selamatlah menjalani hari2 mendatang sebagai suami isteri ye korang. jaga che ar baik2
rina » hehe
namo » bagus dah apdet..
Rina » belum mak lg. tunggu lepas kul 10 pagi 7 julai
stfu » auntie irene ke, mak? hua hua hua..
mawar » heh can view it now. simple n nice
mawar » plain white? naper comment aku tak kuar ^_^6
Rina » ngapain begini! mana sunflower kat atas tu??
Petua » Laman Lubuk Petua Warisan, Himpunan Coretan Nenek Kebayan, Petua Diwarisi Zaman Berzaman, Istimewa Untuk Sahabat dan Taulan..
mawar » check that link. abang iwan pon is a photographer, i just knew ^_^6 now the circle of photographer is getting bigger eh
rina » sila guna mr google and google this CandidSyndrome
nik faris » once again, what is CS photographer?
hainey » rinaaaaaaaa!!~ x ckp pon gune CS photographer...bape dorang charge utk 3 events...wahhh byk duit niii...jelesss ;p
rina » thanks mawar, tp yg kitorang jumpe semlm tu, dah terus book dah..so hal photographer dah setel.
mawar » I know few photographers wanna try out?
rina » hahah, sbb MFM tu sedap..tu yg aku suka tu
flame » nape kaler blog ni mcm kaler Manhattan fish market... =P~~~
ella » idup lagi blog ni rupanya..
mawar » hoh lama gak aku tak touch base ^_^6
rina » tgh ada projek kat UOB, ofis IT division dia kat wisma bumiraya, betul2 seberang jln dr medan mara. huhu, tu yg semangat nak gi survey.nak ikut bole je, dtg pas keja . mintak no aku dr pejai.
hainey » nakkk ikuuttt...buat ape kat medan mara tu rina??
rina » huhu sonoknye, skang ni tgh buat keja kat area medan mara, bole la nnt survey kad kawin ngan tukang jahit. yahooo!
rina » pekej mak andam murah je, tk sampai 2k. tp blum kira lg utk kenduri rumah azhar, ada kot dlm 2.5k nnt.
hainey » erk..aku tanye rina azhar pulak yg jawab sehati sejiwa =) ermm kalau dah tempah nanti inform ek...tgh nak survey tukang jahit ni...yg lain2 insyallah ok kot pakej mak andam bape ribu?? 2k-3k??
rina » tailor pon kat medan mara ada byk..sampai rambang mata nak pilih mana satu pon tak tau.tp nnt baju pengantin tempah kat mak andam tu je, sbb nak pakai baju dia. baju nikah ni tk sure nk tempah kt mana
danial17 » kad ingat nk bli kat medan mara, sana byk kedai, tailor tatau, baju pengantin ada mak andam selang 3 umah dr umah rina
hainey » kad tempah kad mana?? ermm ade tukang jahit yg best2 x?
rina » bole je hainey..tp kena tunggu azhar balik dr induction, which is bulan 3 nnt.masa tu mega sale gak kan?nak beli cadar n langsir utk bilik
hainey » jommmm pi shopping buat preparation same2 jom jommm!!~ hehehe...
buyong » muhuhuhu..keje,company,mana,huhuhu,sorry,ah,laptop ,ni,dia,nya,spacebar,rosak,ah,and,sorry,haritu,aku ,tak,dtg,majlis,tunang,ko,huhuhu,aku,link,page,ko, gi,page,aku,huhu
rina » blog ni update berbulan2 sekali hainey
hainey » rina update2
pejai » hihi,,,ala..sorry laa...terlupa nak kenalkan korang...kalo korang gi pool party time tu...aku sempat laa gak kenal2kan@sedang sibuk mengendap...haha.... thankz 4 coming to my house(my bilik so kemas)
rina » itu la, pejai tu.nampak hainey masa tu, main teka2 je la, then dah tanye pejai, dia kata nnt dia kenalkan, then sampai balik takde pon bz sgt melayan org dtg heheh
hainey » rina...i heard you came to pejai's open house last saturday...salahkan pejai dia tak kenal2 kan kite pun...uhuuhuhu...kesian kan kite ihihhiihi
rina » isi merepek byk la. malas nak meluahkan perasaan kat sini, so cite benda2 penting je la.
namo » lame tak jalan kat blog nie..byk isi nampak..
rina » TQ. ye saya la awek azhar. nape tak dtg aritu? sian pejai takde pasangan. aritu kat konvo diorang pon tak sempat jumpe. insya allah minggu depan kita jumpe ye bole mandi pool sama2
hainey » oh ni la awek azhar yang pejai ajak pegi umah aritu...wahh dah tunang..congrats congrats!!~
Rina » oo ada, bodo la tag board ni