Entry: Of rolling off Tuesday, June 01, 2010



Finally aku di roll off jugak dr project yg aku join since July last year.
Dari aku sorang kat KL office ni + sorang TeamLead kat UK, add lg sorang kat KL, org tu roll off, masuk lg 4 org, 3 roll off, masuk 3 org, 2 roll off, 1 roll off, 1 roll off (by this time tinggal aku sorang2 balik mcm early July), then sorang ex-teammate join balik project..akhirnye baru la aku berjaya keluar di sini.

Next project start on Tuesday 8th June. still 12-8 (or issit 11-8 tak sure).

Minggu ni keja 3 days saje..yahoo. Khamis akan bertolak ke pantai timur sampai ari Isnin. Wedding + cuti2 malaysia.

Skang ni tgh melangok takde keja. dah nama pon benching. nak tgk House tp mcm melampau plak kan kat office :P

   1 comments

mawar
June 1, 2010   07:43 PM PDT
 
hahaha best gak masuk new project.. stuck in one lama2 bosan woh ..this one till 2012 :(
isk bakpo sumer gi pantai timur nih! kawe pong nak pegi gak heh

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments