Entry: Buggy baru.. Monday, March 15, 2010






Beli kat My Dear Warehouse Sale. Ringan 3.6 kg je. Muat simpan dlm boot ataupon letak kat seat depan/belakang. So far test semlm kat MIdvalley, 70% of the time, Fatin tak meragam dlm tu. Harap dgn menda ni dpt menyenangkan bwk dia jln lama sket n dia pon dpt tido. Investment utk ke USS bulan 11 nnt :P

Takde mood nak update panjang, sbb aku kena take over program org lain (again). *sigh*. Sgt tak suka. Why do you must pass it to me???

   5 comments

rina
April 1, 2010   03:06 PM PDT
 
wahhh izma..ada berita baik la tuuuuu :))
izma
April 1, 2010   02:58 PM PDT
 
boleh jual second hand nanti.. bagi harga murah2, diskaun 70% ke, 80% ke.. *wink* *wink*
aunty n
March 28, 2010   10:50 PM PDT
 
wah..dah ade preparation nak uss..aunty n tak buat lagi passport . .la la la
rina
March 18, 2010   04:15 PM PDT
 
bes! sila rasa menyesal..hahha
tp kalau ko pegi aritu pon, bukan ada byk menda bole beli utk hana. beskal2 hana lum leh naik lg. walker hana dah ada. maybe high chair je la kot yg sesuai.
ella
March 17, 2010   01:48 PM PDT
 
wah nmpk futuristik sungguh. mcm tripod gitu. aku tak sempat nak gi my dear tuh. ingat nak carik carseat. bes tak brg2?

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments