Entry: End of February Tuesday, February 23, 2010



Kejap je dah nak abis February. Aku menunggu dpt ke tak bonus end of this month. kalau tak, kena la lg tunggu if end of March pulak. Tak ingat what month tahun lepas dpt bonus..sikit je pon, but Alhamdulillah dr takde langsung :)

1st BBQ session berjln lancar. Thanks to all participants. Penat korang berkejar dr wedding, pastu pegi beli barang n prepare. Last2 kul 10+pm baru start bakar..huhu. takpe next time kita planning cantik2 punye.
Special thanks to my macho husband yg sampai merah2 tgn membakar ayam n kambing.
Sori takde gamba, sume pon muka selebet ngan bz buat keja.

We are thinking to buy a car..tgk la mcm mana outcome fuel subsidy ni..cannot say much.

Work wise, kurang bz sket (sbb tu leh update blog). Patutnye roll off mid March..tapi extend to another month. Extend takpe, tp jgn la bagi keja yg memeningkan kepala.

Am planning/budgeting for our Bukit Tinggi trip. Kira2 balik, tak payah amik agent dr sini. Just kena survey harga and carik/nego with 'travel' kat sana, lg murah. Nasib baik ada masa last week n this week utk surfing carik info.

Fatin dah pandai ikut rentak lagu kat PHDC and also few nursery rhymes yg selalu nyanyi dlm kereta. But she using her own language la..

Lastly..pelik kenape diorang kat ofis ni tak balik2 lg (my teammate). Selalu aku je yg tercongok jadi org last kuar dr ofis.


   3 comments

rina
March 9, 2010   12:54 PM PST
 
bukit tinggi padang indonesia ella, kalau bukit tinggi pahang, takyah la nak membajet2
ella
March 9, 2010   11:38 AM PST
 
eh eh dah ada apdet rupanya!

again, thanx to all la yg telah menjayakan bbq aritu. cant wait for the next bbq session with u guys.

ko nak gi bukit tinggi mana ni? bukit tinggi pahang ke? bukit tinggi kelang ke?
mawar
March 3, 2010   01:04 PM PST
 
masa lalat! dah march :p
for bbq memang thanks kat sumer orang. hakikatnya agak penat sbb one whole day cramp with activities. better planning next time ;)
congrats for the bonus hehe. i think u two boleh sangat go ahead in getting a car. mpv perhaps? or suv? alang2 sbb dah berfamily ni kan :) besides keta dah besar2 ni senang nak bawak kengkawan picnic lak nanti hehe
jenjalan ke indon should be okay.. takde byk sgt belanja kot sbbnya our currency still better off :) hv fun!!!

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments