Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers


Tuesday, June 01, 2010
Of rolling off

Finally aku di roll off jugak dr project yg aku join since July last year.
Dari aku sorang kat KL office ni + sorang TeamLead kat UK, add lg sorang kat KL, org tu roll off, masuk lg 4 org, 3 roll off, masuk 3 org, 2 roll off, 1 roll off, 1 roll off (by this time tinggal aku sorang2 balik mcm early July), then sorang ex-teammate join balik project..akhirnye baru la aku berjaya keluar di sini.

Next project start on Tuesday 8th June. still 12-8 (or issit 11-8 tak sure).

Minggu ni keja 3 days saje..yahoo. Khamis akan bertolak ke pantai timur sampai ari Isnin. Wedding + cuti2 malaysia.

Skang ni tgh melangok takde keja. dah nama pon benching. nak tgk House tp mcm melampau plak kan kat office :P

Posted at 05:12 pm by rina

mawar
June 1, 2010   07:43 PM PDT
 
hahaha best gak masuk new project.. stuck in one lama2 bosan woh ..this one till 2012 :(
isk bakpo sumer gi pantai timur nih! kawe pong nak pegi gak heh
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments







Previous Entry Home Next Entry



rina
October 11th 1983  (Age 34)
Female
Ampang


   





<< June 2010 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

::Aidil::
::Aliza::
::Ayuni::
::Azhar 1::
::Azhar 2::
::Azwa::
::Baidzurah::
::Dana::
::Effi::
::Ella::
::Erni::
::Farah Dina::
::Farid::
::Fikri::
::Futra::
::Hainey::
::Hariza::
::Harni::
::Izma::
::Kmie::
::Mama::
::Mas Rizal::
::Mawar::
::Nadiah::
::Nik Faris::
::Pejai::
::Sayuti::
::Shawn::
::Shsuya::
::Siti Lina::
::Siti Sarah::
::Wan Amira::
::Yusnida::
::Zulhardy::

Clan
::Genting::

Foto
::Mine::

Few other links
::Hotmail - Sign In::
::Yahoo Mail::

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!






Contact Me

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:




rss feed