Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers


Monday, March 15, 2010
Buggy baru..




Beli kat My Dear Warehouse Sale. Ringan 3.6 kg je. Muat simpan dlm boot ataupon letak kat seat depan/belakang. So far test semlm kat MIdvalley, 70% of the time, Fatin tak meragam dlm tu. Harap dgn menda ni dpt menyenangkan bwk dia jln lama sket n dia pon dpt tido. Investment utk ke USS bulan 11 nnt :P

Takde mood nak update panjang, sbb aku kena take over program org lain (again). *sigh*. Sgt tak suka. Why do you must pass it to me???

Posted at 06:33 pm by rina

rina
April 1, 2010   03:06 PM PDT
 
wahhh izma..ada berita baik la tuuuuu :))
izma
April 1, 2010   02:58 PM PDT
 
boleh jual second hand nanti.. bagi harga murah2, diskaun 70% ke, 80% ke.. *wink* *wink*
aunty n
March 28, 2010   10:50 PM PDT
 
wah..dah ade preparation nak uss..aunty n tak buat lagi passport . .la la la
rina
March 18, 2010   04:15 PM PDT
 
bes! sila rasa menyesal..hahha
tp kalau ko pegi aritu pon, bukan ada byk menda bole beli utk hana. beskal2 hana lum leh naik lg. walker hana dah ada. maybe high chair je la kot yg sesuai.
ella
March 17, 2010   01:48 PM PDT
 
wah nmpk futuristik sungguh. mcm tripod gitu. aku tak sempat nak gi my dear tuh. ingat nak carik carseat. bes tak brg2?
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments







Previous Entry Home Next Entry



rina
October 11th 1983  (Age 33)
Female
Ampang


   





<< March 2010 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

::Aidil::
::Aliza::
::Ayuni::
::Azhar 1::
::Azhar 2::
::Azwa::
::Baidzurah::
::Dana::
::Effi::
::Ella::
::Erni::
::Farah Dina::
::Farid::
::Fikri::
::Futra::
::Hainey::
::Hariza::
::Harni::
::Izma::
::Kmie::
::Mama::
::Mas Rizal::
::Mawar::
::Nadiah::
::Nik Faris::
::Pejai::
::Sayuti::
::Shawn::
::Shsuya::
::Siti Lina::
::Siti Sarah::
::Wan Amira::
::Yusnida::
::Zulhardy::

Clan
::Genting::

Foto
::Mine::

Few other links
::Hotmail - Sign In::
::Yahoo Mail::

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!






Contact Me

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:




rss feed